Winter Retraite 2020

14 februari 2020 10:00 - 16 februari 2020 16:00


Kaartjes Prijs Winkelmand

Zang- en Stilteretraites o.l.v. Jan Kortie

Na stilte komt muziek het dichtste bij het uitspreken van het onuitsprekelijke (Aldous Huxley)

Programma en staf
We volgen een vast, kloosterachtig dagritme. In gezamenlijke bijeenkomsten zingen we en zijn we ook stil. Daartussendoor is er tijd voor jezelf, en die brengen we in stilte door.

De leiding van de retraite is in handen van Jan Kortie. Hij omringt zich met een ervaren staf, bestaande uit Anna Fernhout, Eric van den Bergh, Josine Crolla, Marjo Brenters en Sarah Jens.

Waar
We worden gastvrij ontvangen in Kasteel de Berckt in Baarlo. De Berckt is een bijzondere plek. Het heeft eerst als kasteel dienstgedaan en vervolgens als klooster. Het is goed toeven op de idyllische binnenplaats, in het park of aan de Maas. Je beschikt over een eenvoudige kamer met eigen sanitair. Er zijn 1-, 2- en 3-persoonskamers. De maaltijden zijn voedzaam en lekker en geheel vegetarisch. Er wordt geen alcohol geschonken.

Kosten
De deelnamekosten vind je hierboven. De prijzen zijn per persoon en inclusief de maaltijden, koffie en thee.
Er is plaats voor ongeveer 150 deelnemers.

Voorbereiding
Wil je je voorbereiden of oriënteren? Lees en beluister dan ‘Het Lied van Het’, het boek met cd van Jan Kortie. Op de cd vind je het soort mantra’s dat we zingen, in het boek lees je het gedachtegoed waarmee we werken.