Voluit Vrouw (4-daagse serie)

29 januari 2020 10:00 - 17:00


Kaartjes Prijs Winkelmand

4-daagse workshopserie voor vrouwen, trainer Sarah Jens, locatie Amsterdam
Data: woensdagen 29 januari, 19 februari, 11 maart en 25 maart

VOLGEBOEKT!

MAIL ONS VOOR EEN PLEKJE OP DE WACHTLIJST

Inhoud

Alles wat we in onszelf verzachten wint aan kracht.

In deze serie werken we rond die (zachte) kracht, waarmee je al zingend juist voller naar buiten kunt komen. Er is plaats voor maximaal 10 vrouwen.

Verlangen we er niet allemaal naar om onze volle potentie te leven en helemaal te durven zijn zoals we zijn?
Gedurende ons leven bouwen we allerlei mechanismen op om kanten van onszelf te camoufleren, ons terug te houden of juist te verharden en te overschreeuwen. Deze mechanismen hebben het nodig om gezien en ervaren te worden. In deze serie word je daartoe uitgenodigd en in die bedding wordt jouw proces mee gedragen. Je geeft je stem, je wordt gehoord en gezien. Van daaruit kan beweging ontstaan en leer je jouw ruimte te vergroten precies in jouw maat.

Onze wijsheid en vitaliteit wordt gedragen in ons bekken. Een gebied waar we niet vanzelfsprekend makkelijk contact mee hebben. Binnen stembevrijding werken we met dat gebied. Daar huist ook de moeiteloze ruimte van je stem.

Jouw stem en jouw lied doen ertoe. Al zingend kom je bij je gevoeligheid, je pijn, schaamte, verlegenheid en door dat niet meer te hoeven camoufleren kom je stap voor stap bij jouw vollere ruimte, je stevigheid, je vitaliteit, je liefde.

Een bedding van vrouwen helpt daarin als support en als spiegel. We zijn immers allemaal onderweg op het pad naar bevrijding.

woensdagen 29 januari, 19 februari, 11 maart en 25 maart