Naar Binnen en Naar Buiten | 01 februari 2020

1 februari 2020 10:00 - 17:00


Kaartjes Prijs Winkelmand

Locatie: De Nieuwe Ruimte - Bekijk uw Route op Google Maps
Boschstraat 42 , Breda

Docent: Marjo Brenters

Datum: zaterdag 1 februari 2020

Algemeen:
Kosten: € 110,-
Tijd: 10.00 - 17.00 uur
Contact: info@centrumvoorstembevrijding.nl

*Als de prijs een doorslaggevend bezwaar voor je is, neem dan contact met ons op voor een eventuele oplossing.
**Als de datum van jouw keuze vol is kun je je via de mail aanmelden voor de wachtlijst. Er komen regelmatig plaatsen vrij.


Iedereen kan zingen. Niemand heeft jouw stem, niemand heeft jouw verhaal. Als je daarop kunt vertrouwen ga je je steeds vrijer voelen in je zingen.

In een kleine groep (max. 12 deelnemers) ga je op ontdekkingstocht naar jouw stem, je zingen, je muziek.

Misschien kan je heel mooi zingen, maar voel je dat er nog iets achter blijft, misschien lukt het wel alleen, maar niet als anderen luisteren, of denk je dat je niet kan zingen, maar verlang je er toch naar?

Wat wil jouw stem nu? Durf je jezelf te laten horen? Iedere zanger en zangeres, ook wie alleen in de badkamer zingt of zelfs nooit zingt, maakt zijn eigen zoektocht door. Dat is soms niet makkelijk, maar altijd een boeiend proces. Het helpt je jouw innerlijke kracht in contact en zonder terughoudendheid tot expressie te brengen.

In de ochtend komen we aan de fysieke kant van het zingen toe en kom je stap voor stap meer met je stem naar buiten. In de middag krijg je de kans om te onderzoeken welke muziek zich nu in jou aandient en ervaar je al zingend de vreugde van de vitaliteit die door je heen stroomt.