De Stem van Intimiteit | 5 t/m 7 november 2021

5 november 2021 15:34 - 7 november 2021 17:00


Kaartjes Prijs Winkelmand
De Stem van Intimiteit | 5 t/m 7 november 2021 495,00

Lees meer


De Stem van Intimiteit

Onderzoek naar intimiteit is een eindeloos liefdevol pad dat nooit ophoudt, dat ons helpt verzachten en bekrachtigen en onze vitaliteit tot leven wekt.

Stembevrijding en het tantrische pad gaan beiden over onderzoek naar onze innerlijke waarheid.

Als we onze stem naar buiten brengen, als we zingen, raakt die trilling subtiele gevoelslagen in ons aan.
Als we in contact zijn met onszelf en anderen gebeurt dat ook en het is misschien wel het meest interessante onderzoeksgebied om onszelf steeds dieper in te leren kennen. We komen daarin onze voorzichtigheid en verlegenheid tegen, onze moed, onze angst, onze liefde en onze subtiel voelbare grenzen. Verlangen we niet allemaal naar de bevrijding van wat in ons bevangen is geraakt?
Dit weekend nodigt je uit om in contact te komen met jouw natuurlijke grenzen en het loslaten van waar die natuurlijkheid verkrampt is geraakt. Dat doen we door te zingen, samen en individueel, te dansen, een massage te geven en ontvangen, oefeningen te doen die je helpen jezelf te laten zien en horen en je te laten steunen in de bedding van een groep vrouwen. Je komt in contact met je ware zachtheid en je pure kracht. En je kunt ervaren hoe we allemaal onderweg zijn, ieder met een eigen stroom, maar op een gezamenlijke weg naar bevrijding.

 

Praktische informatie

We verblijven op een mooie locatie in Huissen op 1-, en 2-persoonskamers. Een 1-persoonskamer kost 40,- extra, contant te voldoen op de locatie
Groepsgrootte: max. 20 vrouwen die bij ons een eendaagse workshop of meerdaagse serie hebben gevolgd ofwel een van onze opleidingen. Het weekend wordt geleid door Sarah Jens en Anna Fernhout.

Weet je zeer welkom. Als je wilt overleggen over jouw deelname kun je contact opnemen met Sarah Jens: info@centrumvoorstembevrijding.nl


Data: vrijdag 17 t/m 19 april 2020 VERPLAATST NAAR 5-7 november 2021
Tijden: vrijdag 19.30 uur (18.00 uur inloop en soep) tot zondag 16.00 uur.
Locatie: Dominicanenklooster, Huissen